HomeEscoles i AMPASInformàtica

Introducció a la programació amb Scratch


Aquest curs pretén desenvolupar , en nens d'entre 9 i 12 anys , destreses d'un pensament lògic i ordenat , i l'enfocament a l'anàlisi i solució de problemes .

Aquest tipus de formacions no busca formar programadors , tasca que escapa de l'àmbit de l'educació bàsica .

Es tracta d'un curs on els alumnes , en un entorn que estimula la creativitat a través de la diversió , desenvolupen habilitats per proporcionar solucions que funcionin a problemes basats en problemes comuns de matemàtiques i ciències naturals .

 

Més informació

 

Iniciació a la programació en Android per a joves


Aquest curs busca desenvolupar les eines bàsiques de pensament que requereix un jove per iniciar-se en les activitats de programació .

És un fet que el desenvolupament de la tecnologia permet a l' comú de joves comptar amb dispositius molt potents , com telèfons i tauletes.

La tendència social dels joves cap a l'ús d'aquesta tecnologia és un important agent motivador al control del dispositiu i al desenvolupament de noves capacitats . Amb aquest curs podran crear les seves pròpies aplicacions i jocs .

 

Més informació

Ofimàtica Junior


La finalitat d'aquest curs és familiaritzar els nens amb les eines informàtiques , proporcionant-los els coneixements i tècniques necessàries per desenvolupar-se amb eficàcia i autonomia .

Aquests coneixements pràctics , els seran de gran utilitat en el seu curs escolar , alhora que els motivaran l'autoaprenentatge .

L'alumne aprendrà les principals utilitats de les eines ofimàtiques de Microsoft ( Word , Excel , Access i PowerPoint ) a més d'eines de dibuix , animació , so i disseny .

 

Més informació

 

Cursos avançats

Cursos de llenguatges de programació adreçats a aprendre a programar de la manera més estructurada posible. (PHP, Java, Visual Basic, Microsoft.NET, etc.).
Joomla templates by Joomlashine