Angles per a educació infantil a STP Training

Els cursos d’anglès per a Educació Infantil  estan pensats per a fer gaudir als nens amb l’aprenentatge de la llengua anglesa des de l’inici de la seva vida escolar.

La nostra metodologia es basa en motivar l’ infant mitjançant un gran nombre d’activitats lúdiques, jocs, cançons i manualitats, així com materials didàctics vistosos i moderns que els facin gaudir i interessar-se per la llengua anglesa. A més, el cicle TINIES incorpora gran nombre d’activitats multimèdia amb el suport de les noves tecnologies, que a més d’estimular-los, desenvoluparan el nivell d’autonomia en el seu procés d’ aprenentatge. L’anglès és en tot moment la llengua vehicular.

El cursos estan dividits en tres avaluacions (Nadal, Setmana Santa i final de curs). Els alumnes no realitzen cap examen, però, de tota manera, es realitza una seguiment continu molt acurat i al final de cada trimestre es proporciona un informe d’avaluació a les famílies.

A STP Training ens agrada també apropar a l’aula elements significatius de la cultura i societat del països de parla anglesa i fer-ne participar els més petits.

Carnestoltes STP Training

És per això que celebrem festivitats molt populars tals com Halloween, Nadal, Carnaval, St Patrick’s, etc, on els infants es disfressen, preparen decoracions, ballen, canten, … i on pares i mares hi esteu també convidats!

Contacta amb nosaltres