L’educació en línia mai ha estat tan fàcil i efectiva.

El teu futur comença aquí: plataforma en línia de cursos d’alta qualitat

La plataforma de cursos en línia que et porta al següent nivell. Aprèn i assoleix els teus objectius amb els nostres cursos d’idiomes, tecnologies, intel·ligència artificial, màrqueting i vendes.

Plataforma de cursos en línea
Cursos d'Estiu 2024 - STP Training
STP Training

Submergeix-te en el món dels idiomes i la tecnologia amb la nostra acadèmia de formació, amb més de 25 anys d’experiència.

Acadèmia líder a Viladecans, amb més de 25 anys d’experiència i més de 25.000 alumnes satisfets. Oferim una àmplia varietat de cursos adaptats a les teves necessitats, amb docents experts i una metodologia pràctica i efectiva. Uneix-te a la nostra comunitat i comença a construir un futur brillant avui mateix.

Cursos dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats i objectius

Oferim diferents modalitats de cursos, des de cursos en línia que et permeten aprendre remotament i en qualsevol moment, fins cursos presencials a les nostres instal·lacions o en les instal·lacions de la teva empresa. Un gran ventall de cursos personalitzats que s’adapten a les teves necessitats específiques.

Investiga i coneix els nostres cursos i les seves diferents modalitats. Estem segurs que trobaràs un que s’adapti perfectament a les teves necessitats i et permeti atansar els teus objectius.

Centre STP Training Viladecans

El centre

Descobreix el centre de confiança en formació d’idiomes i tecnologia, amb experiència i noves corrents metodològiques que et garanteixen un aprenentatge de qualitat. Vine a conèixer-nos a Viladecans i uneix-te als nostres més de 25.000 alumnes plenament satisfets. Els de sempre, des de sempre, però amb els millors mètodes pedagògics.

Cursos destacats

Dissenyats per oferir la millor formació en idiomes, tecnologia, IA, màrqueting i vendes, amb la flexibilitat d’aprendre des d’on sigui i quan sigui. Inscriu-te ara i comença a potenciar la teva carrera amb STP Training OnLive!

1.	English A2 - Course 1

English A2 – Course 1

Aquest curs se centra en potenciar la independència de l’alumne. Introdueix els verbs modals, les preposicions i el present simple amb diversos exercicis per a una cobertura exhaustiva.

Excel intermedio

Excel intermedio

Curs intermedi de Microsoft Excel que cobreix l’ús de fórmules, funcions, gràfics, edició i format de fulles, i connexió amb Internet.

3.	Java SE

Java SE

El curs de Java proporciona la base essencial per a programadors, cobrint les peculiaritats de Java SE i el llenguatge de programació.

També realitzem cursos a la teva empresa!

Transforma la teva empresa amb la nostra formació especialitzada: Cursos d’última generació per empreses.

Segueix-nos a Instagram

Al nostre compte trobaràs informació exclusiva sobre els nostres cursos, curiositats, consells i esdeveniments. No et perdis res! Seguiu el nostre compte a Instagram i manteniu-vos actualitzats sobre tot allò que oferim a la nostra escola d’idiomes i tecnologia, tant pel que fa a la presencial com pel que fa a STP Training OnLive!

Som centre certificador

oxford