Certificació Cambridge

STP Training és Centre Preparador dels exàmenes de la Universitat de Cambridge.

Els exàmens de “Cambridge English Language Assessment” estan entre els exàmens d’anglès internacionals més sol·licitats tant a l’entorn laboral com acadèmic, gaudint de reconeixement i prestigi en escoles, universitats i empreses públiques i privades de tot el món. Quan s’obté un certificat de Cambridge, l’alumne aconsegueix un reconeixement internacional del seu nivell d’anglès.

STPTraining té més de 25 anys d’experiència en la preparació d’alumnes per a aquests exàmens. Comptem amb l’ajuda de professors experts; facilitem la matrícula a les convocatòries i garantim una bona formació i preparació per presentar-se a les proves amb garanties.

A les classes es treballen exhaustivament totes les habilitat lingüístiques i es proposen “Mock exams” de manera regular, la qual cosa facilita que els alumnes es familiaritzin amb el format de l’examen oficial, tipus de preguntes i gestió del temps per a realitzar-ne cada part. Els nostres professors realitzen un seguiment individualitzat estret de cada estudiant i proposen presentar-se a la prova als candidats que considerin que han assolit els objectius. És a dir, en aquells que han adquirit les competències d’expressió oral, comprensió auditiva, comprensió lectora i expressió escrita, coneixement de vocabulari i gramàtica suficients per tal de supera la prova.

Young Learners (YLE)

Els exàmens Cambridge English: Young Learners (YLE) s’han dissenyat per avaluar les competències lingüístiques dels alumnes de set a dotze anys. L’examen es prepara durant les classes ordinàries.

Hi ha tres nivells:

  • Cambridge English Starters
  • Cambridge English Movers
  • Cambridge English Flyers

Aquests exàmens es preparen en cursos específics amb l’objectiu d’obtenir el nivell necessari per a presentar-se a les proves.

Stp Training presenta els seus alumnes a les proves:

  • FCE Cambridge Exam: First Certificate  (B2.2)
  • CAE Exam: Certificate in Advanced English  (C1)
  • CPE Cambridge Exam: Certificate of Proficiency  (C2)

EXAMENS