Anglès per Escoles

El departament d’Anglès Júnior, en col·laboració amb els centres educatius, ofereixen cursos per a nens i nenes a partir dels tres anys, seguint una progressió de nivells amb una metodologia i didàctica adaptades a cada edat. Tots els nivells s’imparteixen en grups homogenis d’entre 8 i 15 alumnes. Es cursen en dues sessions setmanals d’una hora de duració en dies alterns i en horari de migdies, tardes o bé en aquells horaris que s’adaptin a les necessitats del mateix centre educatiu.

Els nostres cursos complementen i amplien de forma significativa el nivell d’aquesta llengua impartida a les escoles i ajuda als nostres nens i nenes a progressar en un ambient agradable i dinàmic on assoliran, també, estratègies i hàbits adequats pel seu l’aprenentatge.

El nostre objectiu final és oferir un camí d’aprenentatge que porti a assolir un domini avançat de l’idioma abans de la finalització de l’etapa escolar.

Etapa escolar Curs i nivells
Educació infantil Tallers Play with English
Educació primària
Cicle inicial 
Cicle mitjà
Children 1 – 1r

Children 2 – 2n

Children 3 – 3r

Children 4 – 4t

Educació primària
Cicle superior
Junior 1 – 5è

Junior 2 -6è

Són tallers destinats a l’alumnat d’Educació Infantil. La Llengua anglesa es tracta d’una  forma exclusivament oral i les activitats proposades són de caire lúdic (jocs, cançons, contes, manualitats,…) per tal de començar l’adquisició de l’anglès d’una forma amena i divertida. No s’utilitza llibre i es proporciona tot el material, tant didàctic com d’ús habitual a l’aula.

Els seus objectius s’assoleixen en un clima d’estudi però en un ambient engrescador i participatiu on, mitjançant diverses activitats, els nens i nenes podran desenvolupar progressivament les seves habilitats lingüístiques. Per tal de potenciar l’adquisició i assimilació dels continguts els/les alumnes hauran de realitzar estudi setmanal.

A STP Training avaluem els nostres alumnes mitjançant procediments propis (avaluació interna) i en col·laboració amb la prestigiosa entitat “University of Cambridge” (avaluació externa)

Play with English : Realitzem una avaluació contínua en base a les activitats realitzades durant el taller. No hi ha exàmens escrits.

Educació Primària: A més de l’avaluació contínua, l’alumnat haurà de realitzar un examen escrit al final de cada trimestre.

Després de cada avaluació, es lliurarà un detallat informe a les famílies.

Oferim al nostre alumnat la possibilitat de realitzar, de forma optativa, els prestigiosos exàmens Young Learners Exams al final de curs.

Pots començar avui mateix, contacta!