Anglès per Escoles

El departament d’Anglès Júnior, en col·laboració amb els centres educatius, ofereixen cursos per a nens i nenes a partir dels tres anys, seguint una progressió de nivells amb una metodologia i didàctica adaptades a cada edat. Tots els nivells s’imparteixen en grups homogenis d’entre 8 i 15 alumnes. Es cursen en dues sessions setmanals d’una hora de duració en dies alterns i en horari de migdies, tardes o bé en aquells horaris que s’adaptin a les necessitats del mateix centre educatiu.

Els nostres cursos complementen i amplien de forma significativa el nivell d’aquesta llengua impartida a les escoles i ajuda als nostres nens i nenes a progressar en un ambient agradable i dinàmic on assoliran, també, estratègies i hàbits adequats pel seu l’aprenentatge.

El nostre objectiu final és oferir un camí d’aprenentatge que porti a assolir un domini avançat de l’idioma abans de la finalització de l’etapa escolar.

Etapa escolar Curs i nivells
Educació infantil Tallers Play with English
Educació primària
Cicle inicial 
Cicle mitjà
Children 1 – 1r

Children 2 – 2n

Children 3 – 3r

Children 4 – 4t

Educació primària
Cicle superior
Junior 1 – 5è

Junior 2 -6è

Són tallers destinats a l’alumnat d’Educació Infantil. La Llengua anglesa es tracta d’una  forma exclusivament oral i les activitats proposades són de caire lúdic (jocs, cançons, contes, manualitats,…) per tal de començar l’adquisició de l’anglès d’una forma amena i divertida. No s’utilitza llibre i es proporciona tot el material, tant didàctic com d’ús habitual a l’aula.

Els seus objectius s’assoleixen en un clima d’estudi però en un ambient engrescador i participatiu on, mitjançant diverses activitats, els nens i nenes podran desenvolupar progressivament les seves habilitats lingüístiques. Per tal de potenciar l’adquisició i assimilació dels continguts els/les alumnes hauran de realitzar estudi setmanal.

A STP Training avaluem els nostres alumnes mitjançant procediments propis (avaluació interna) i en col·laboració amb la prestigiosa entitat “University of Cambridge” (avaluació externa)

Play with English : Realitzem una avaluació contínua en base a les activitats realitzades durant el taller. No hi ha exàmens escrits.

Educació Primària: A més de l’avaluació contínua, l’alumnat haurà de realitzar un examen escrit al final de cada trimestre.

Després de cada avaluació, es lliurarà un detallat informe a les famílies.

Oferim al nostre alumnat la possibilitat de realitzar, de forma optativa, els prestigiosos exàmens Young Learners Exams al final de curs.

Pots començar avui mateix, contacta!
Gràcies pel vostre missatge.Us farem resposta el més aviat possible.
Hi ha hagut un error enviant el vostre missatge. Torneu a intentar-ho.