El centre

Som una escola d’idiomes i noves tecnologies amb més de 25 anys d’experiència. Viladecans és la nostra ciutat, la que ens ha vist néixer i créixer al llarg d’aquests anys. Avui en dia, comptem amb més de 1000 alumnes i 40 professors i professores, una xifra que ens converteix en referent indiscutible en formació de la ciutat.

Oferim diferents possibilitats d’aprenentatge atenent al perfil e interessos del nostre alumnat. Els nostres cursos presencials s’imparteixen a les nostres instal·lacions principals, del carrer Prat de la Riba 1 de Viladecans, a escoles de la zona i empreses que ho sol·liciten.

Les nostres classes son de qualitat pràctiques i amenes, que cobreixen tots els nivells i habilitats de l’idioma o dels estudis tecnològics escollits. El nostre model d’ensenyament prepara als nostres alumnes per als desafiaments del segle XXI. Proporcionem els coneixements i les destreses necessàries per a ser competitius i creatius en un món cada vegada més globalitzat i de canvis ràpids. La nostra capacitat d’adaptació a noves situacions i a l’evolució ràpida tant docent com tecnològica fa que puguem oferir sempre els nostres cursos d’una forma innovadora.

Ens mou i motiva la creença en la necessitat de la formació contínua per assolir l’èxit personal i professional. El nostre compromís amb l’excel·lència acadèmica i la qualitat són els pilars fonamentals del nostre centre i han estat, sense dubte, els factors claus del nostre creixement i desenvolupament durant tots aquests anys.

Disposem d’un ampli ventall de cursos i horaris per totes les edats. Hi ha cursos anuals, trimestrals, intensius, preparatoris d’exàmens oficials, de matí, tarda…i, també, en creem de totalment personalitzats. La nostra intenció és poder donar servei a tot tipus de demanda. Tanmateix, les classes poden ser privades, semi-privades o grupals.

Les nostres classes s’imparteixen tant per a nens, adolescents, joves i adults, individuals o agrupats per edats i/o necessitats d’aprenentatge concretes.

La nostra filosofia basada en la millora contínua i l’atenció constant i individualitzada al nostre alumnat són els pilars fonamentals de la nostra àrea i han estat, sense cap dubte, els factors claus dels nostres èxits.

Actualment obrim fronteres a l’aprenentatge de forma innovadora. Hem dotat les nostres aules de tota la tecnologia necessària per poder oferir un servei educatiu híbrid on fem una combinació meticulosa de la tecnologia amb els principis sòlids de l’educació. Els nostres alumnes poden escollir entre fer les seves classes de forma telemàtica, presencial o combinar les dues opcions.

El nostre equip

STP Training està format per un equip humà de professionals a qui els apassiona la docència dels idiomes i les noves tecnologies. Tots estan qualificats i tenen experiència docent però segueixen en constant formació, la qual cosa és essencial per a poder adaptar-nos als nous desafiaments i la realitat dels nostres alumnes. Fixem la nostra atenció actualment en el desenvolupament de metodologies i eines d’ensenyament-aprenentatge d’aplicació a la formació online i a l’aula híbrida, on alumnes de totes les edats e indrets del món hi dirigeixen els seus interessos.

Els nostres professors compten amb experiència internacional i provenen d’una gran varietat de països, per la qual cosa l’alumne obtindrà, a part dels coneixements propis de la matèria, una experiència molt enriquidora i aprendrà noves formes de fer i viure.

Tots ells, estan dirigits per un equip directiu i pedagògic que els orienta i els dona suport constant per a assegurar la consecució d’un ensenyament sòlid i de qualitat, i possibilitar que desenvolupin el millor de si mateixos.

Eva Nolla
Eva NollaHead of STP Training
Marta Martín
Marta MartínJunior Department
Lyn Brooks
Lyn BrooksTeam Facilitator
Lluís Vey
Lluís VeyAssessor of Cambridge and Oxford Examinations
Tim Telcs
Tim TelcsTeacher
Erika Nikitina
Erika NikitinaTeacher
Benjamin Rae
Benjamin RaeTeacher
Stefania Ripeanu
Stefania RipeanuTeacher
Gisela Abella
Gisela AbellaTeacher
Daniel Calle
Daniel CalleTeacher
Maricel Fernández
Maricel FernándezTeacher
Lidia Santiago
Lidia SantiagoDepartament STEAM
Ariadna Lorente
Ariadna LorenteStudent assistant
Anna Bermejo
Anna BermejoResponsable Administració
Albert Capellas
Albert CapellasSalesman