El centre

STP Training és una acadèmia de formació amb més de 25 anys d’experiència en l’ensenyament d’idiomes i noves tecnologies. La nostra seu es troba a Viladecans, però gràcies a la nostra plataforma de cursos online, estem disponibles per estudiants d’arreu del món.

Una de les claus de l’èxit de STP Training és la nostra capacitat per adaptar-nos a les necessitats i horaris de cada estudiant. Oferim una àmplia varietat de cursos i programes de formació, així com cursos intensius d’idiomes i tecnologia, per particulars, escoles i empreses, tots dissenyats per adaptar-se a les teves necessitats i ritme de vida.

A STP Training creiem que la formació en línia és el futur, i ens esforcem per oferir la millor experiència d’aprenentatge possible. Els nostres continguts estan sempre actualitzats i són de la més alta qualitat, i el nostre equip de tutors especialitzats estan sempre disponibles per ajudar-te en tot allò que necessitis.

A més, la nostra plataforma de cursos en línia “STP Training OnLive!” ha tingut un gran èxit gràcies a la qualitat dels nostres continguts i l’atenció personalitzada que brindem a cadascun dels nostres alumnes. Amb la nostra plataforma, pots aprendre des d’on vulguis i en qualsevol moment i, encara més, pots interactuar amb els teus tutors i companys de classe a través de la nostra plataforma de discussió.

En resum, STP Training és la millor opció per aquells que busquen una formació d’alta qualitat i personalitzada, amb tota la flexibilitat que ofereix l’educació en línia. Uneix-te a la nostra comunitat d’estudiants satisfets i descobreix com podem ajudar-te a assolir els teus objectius de formació.

Ens mou i motiva la creença en la necessitat de la formació contínua per assolir l’èxit personal i professional. El nostre compromís amb l’excel·lència acadèmica i la qualitat són els pilars fonamentals del nostre centre i han estat, sense dubte, els factors claus del nostre creixement i desenvolupament durant tots aquests anys.

Disposem d’un ampli ventall de cursos i horaris per totes les edats. Hi ha cursos anuals, trimestrals, intensius, preparatoris d’exàmens oficials, de matí, tarda…i, també, en creem de totalment personalitzats. La nostra intenció és poder donar servei a tot tipus de demanda. Tanmateix, les classes poden ser privades, semi-privades o grupals.

Les nostres classes s’imparteixen tant per a nens, adolescents, joves i adults, individuals o agrupats per edats i/o necessitats d’aprenentatge concretes.

La nostra filosofia basada en la millora contínua i l’atenció constant i individualitzada al nostre alumnat són els pilars fonamentals de la nostra àrea i han estat, sense cap dubte, els factors claus dels nostres èxits.

Actualment obrim fronteres a l’aprenentatge de forma innovadora. Hem dotat les nostres aules de tota la tecnologia necessària per poder oferir un servei educatiu híbrid on fem una combinació meticulosa de la tecnologia amb els principis sòlids de l’educació. Els nostres alumnes poden escollir entre fer les seves classes de forma telemàtica, presencial o combinar les dues opcions.

El nostre equip

STP Training està format per un equip humà de professionals a qui els apassiona la docència dels idiomes i les noves tecnologies. Tots estan qualificats i tenen experiència docent però segueixen en constant formació, la qual cosa és essencial per a poder adaptar-nos als nous desafiaments i la realitat dels nostres alumnes. Fixem la nostra atenció actualment en el desenvolupament de metodologies i eines d’ensenyament-aprenentatge d’aplicació a la formació online i a l’aula híbrida, on alumnes de totes les edats e indrets del món hi dirigeixen els seus interessos.

Els nostres professors compten amb experiència internacional i provenen d’una gran varietat de països, per la qual cosa l’alumne obtindrà, a part dels coneixements propis de la matèria, una experiència molt enriquidora i aprendrà noves formes de fer i viure.

Tots ells, estan dirigits per un equip directiu i pedagògic que els orienta i els dona suport constant per a assegurar la consecució d’un ensenyament sòlid i de qualitat, i possibilitar que desenvolupin el millor de si mateixos.

Eva Nolla
Eva NollaHead of STP Training
Marta Martín
Marta MartínJunior Department
Lyn Brooks
Lyn BrooksTeam Facilitator
Lluís Vey
Lluís VeyAssessor of Cambridge and Oxford Examinations
Alex Macías
Alex MacíasAdministració – Recepció
Tim Telcs
Tim TelcsTeacher
Erika Nikitina
Erika NikitinaTeacher
Daniel Calle
Daniel CalleTeacher
Ariadna Lorente
Ariadna LorenteStudent assistant
Tania Gallego
Tania GallegoTeacher
Andrea Tirado
Andrea TiradoTeacher
Dale Williams
Dale WilliamsTeacher
Victor Martinez
Victor MartinezTeacher
Manuel Garcia
Manuel GarciaTeacher
Maria Inés Gallego
Maria Inés GallegoTeacher
Maria Marcé
Maria MarcéTeacher
Pau Sánchez
Pau SánchezTeacher
Rosa Hernández
Rosa HernándezTeacher