Formació a empresa

Sabem que invertir en la formació dels teus treballadors és clau per l’èxit del teu negoci. Per això ens assegurem que tots els nostres cursos estan dissenyats per proporcionar les habilitats i coneixements necessaris per millorar el rendiment i la productivitat dels teus empleats.

Ens omple d’orgull treballar amb empreses de diferents mides i sectors, i la nostra experiència ens ha permès desenvolupar un enfocament personalitzat per cadascuna d’elles. Ja sigui perquè necessites un programa de formació complet o un curs específic, el nostre equip estarà encantat de treballar amb tu per trobar una solució adaptada a les teves necessitats.

A més, els nostres cursos estan subvencionats, el que significa que la teva empresa pot accedir a ells a un preu assequible sense comprometre la qualitat. No et perdis aquesta oportunitat d’invertir en el desenvolupament dels teus empleats i en el creixement de la teva entitat.

Podem oferir formació presencial a les instal·lacions de la teva empresa, a les nostres pròpies, en línia o també mitjançant la nostra plataforma STP Training On-Live. Solucions adaptades a l’avantguarda actual.

Contacta amb nosaltres avui mateix per saber més sobre com podem ajudar-te a portar el teu negoci al següent nivell. Estem desitjant treballar amb tu.

 

Com treballem?

El nostre enfocament de la formació es basa en la personalització i adaptació a les necessitats dels treballadors i l’empresa. Abans de començar qualsevol curs, realitzem una prova de nivell dels coneixements previs per determinar el nivell dels treballadors i, d’aquesta forma, podem adaptar la formació a les seves necessitats concretes.

Un cop identificades les necessitats de la formació, preparem una proposta detallada del pla formatiu. Això inclou la planificació del curs, la temporització, la localització de la formació i un pressupost adaptat a l’empresa. Treballem de manera transparent i mantenim una bona comunicació amb l’entitat que ens contracta, informant-los regularment sobre l’assistència dels treballadors, els resultats d’avaluacions, profit de les sessions i altres aspectes d’interès.

En les nostres modalitats de formació In-Company ens centrem en la comunicació efectiva, la participació, l’espontaneïtat i la motivació de l’alumne. Desenvolupem la programació de manera específica per a cobrir les principals àrees de l’idioma: expressió oral, expressió escrita, comprensió lectora i auditiva, gramàtica i vocabulari. Durant les sessions, presentem temes d’actualitat i situacions reals adaptades als llocs de feina dels alumnes, fet que els permet aplicar els continguts apresos i comunicar-se efectivament en la seva jornada laboral, en cas de ser una formació en idiomes, o aplicar els coneixements tecnològics adquirits.

Els nostres cursos d’idiomes segueixen el Marc Europeu Comú de Referència (MECR), el que significa que els treballadors poden estar segurs que estan rebent una formació d’alta qualitat i reconeguda internacionalment.

En resum, la nostra forma de treballar es basa en la personalització i adaptació de la formació a les necessitats dels empleats i de l’empresa, mantenint una comunicació transparent i enfocant-nos en la comunicació efectiva i l’aplicació pràctica dels continguts interioritzats.

Abans de començar es realitza una prova de nivell dels coneixements previs i es fa una anàlisi  per tal d’adaptar la formació a les necessitats dels treballadors
Es presenta una proposta del pla de formació amb la planificació del curs, la temporització i localització de la realització de la formació, per fer una proposta de pressupost adaptada a l’empresa. 

Vetllem especialment per la bona comunicació amb l’empresa contractant i els informem regularment sobre l’assistència dels seus treballadors, resultats d’avaluació i aprofitament (si són requerits) i altres aspectes d’interès.

Les nostres modalitats de formació in-company paren especial atenció al factor comunicatiu, la participació activa i espontània i la motivació de l’alumne.  La programació està desenvolupada específicament per a cobrir les principals àrees de l’idioma: expressió oral, expressió escrita, comprensió lectora, comprensió auditiva i gramàtica i vocabulari. Durant les sessions, presentem temes d’actualitat i situacions reals al treball que permetran a l’alumne aplicar els continguts apresos i comunicar-se efectivament a la feina, si és tracta d’un idioma, o aplicar els coneixements informàtics adquirits.

Tots els cursos d’idiomes segueixen la referència del Marc Comú Europeu de Referència (MCER).