HomeEscoles i AMPASAnglès a l'escola
Angles escola
 
Els nostres cursos d'Anglès Extra - escolar complementen i amplien l'estudi de l' idioma dels estudiants i els ajuda a progressar significativament en un ambient agradable , dinàmic i motivador .

La nostra metodologia es basa en activitats molt variades que promouen un ús espontani i creatiu de la llengua anglesa , la qual cosa estimula els estudiants , desperta la seva curiositat i els anima a investigar i utilitzar l'idioma fora de l'entorn escolar .

Educació infantil i Primària

activitat


Els nostres cursos d'anglès per a Educació Infantil i Primària estan pensats per motivar i fer gaudir als nens amb l'aprenentatge de la llengua anglesa des de l'inici de la seva vida escolar.

La llengua vehicular és en tot moment l'anglès i els seus objectius es desenvolupen en un clima lúdic i participatiu on, mitjançant activitats didàctiques molt variades, els nens desenvolupen les seves habilitats lingüístiques sense acusar sensació d'esforç.

Els objectius traçats per a cada nivell es planifiquen en cursos d'una durada aproximada de 60 hores, repartides habitualment en dues hores de classe setmanals en dies alterns. 

Tallers


Play with English

activitat

'Play with English' és un taller orientat a l'aprenentatge de la llengua anglesa en un entorn totalment lúdic. Les activitats aprenentatge es desenvolupen tant a l'aula com en els espais d'esbarjo de què disposa el centre educatiu i es basen en activitats lúdiques (jocs, cançons, balls, dramatitzacions, etc.) on el llenguatge s'introdueix de forma natural i s'assimila per repetició.

'Play with English' té una durada de 30 hores i està recomanat per a nens / es en l'etapa d'Educació Infantil.

 
 

Teatre en anglès

Divertit taller que utilitza el teatre com a eix fonamental per a l'aprenentatge de la llengua anglesa.
 
Joomla templates by Joomlashine