STP Training és Centre Oficial Examinador d’Oxford University per a la certificació Oxford Test of English. Aquesta certificació és reconeguda per la UB, entre d’altres prestigioses entitats acadèmiques, i respon a les necessitats actuals d’acreditació del nivell d’anglès tant en l’àmbit acadèmic com professional.

Entrega Placa Oxford Centre Examinador STP Training

La prova es realitza on-line en el nostre centre i examina les quatre destreses d’ expressió i comprensió oral, comprensió i expressió escrita, certificant els nivells A2, B1 i B2

Els mòduls de comprensió oral i escrita són adaptatius, és a dir, s’ajusten a les respostes del candidat a fi de determinar el seu nivell. D’aquesta manera, el candidat no aprova ni suspèn, sinó que certifica el nivell que li correspon d’entre els tres nivells assolibles (A2, B1 i B2)

Els mòduls d’expressió oral i escrita ofereixen proves individualitzades que són revisades per examinadors de la Universitat Oxford. Els participants disposen d’un temps límit de 2 hores per a completar el total de les tasques i el certificat s’emet passats 15 dies de la realització de la prova i mostra el nivell global així com el detall dels resultats parcials obtinguts en les quatre destreses.

Pots realitzar la teva sol·licitud d’examen omplint el següent formulari. Ens posarem en contacte amb tu per a facilitar-te tota la informació així com la data de la prova.

Sol·licitud d’examen

STP Training OTE Oxford Approved Test Centre