Benvingut setembre!

Com la majoria de vosaltres sabeu, a STP Training, durant el mes d’agost, hem pogut gaudir de les nostres vacances. Però ja ha arribat setembre, i amb ell, la tornada de tot l’equip docent a les aules. Tan sols queda retrobar-nos, de nou, amb vosaltres, els alumnes. Ja us esperem amb els braços oberts!!

Recordeu que la matrícula està oberta i que podeu venir quan vulgueu, en horari de recepció (dll-dv. 9h-14h / 15h-22h i dss 9h-13.30h) a demanar informació sobre els pròxims cursos d’idiomes i exàmens oficials que realitzem.

A més, aquest any, posem en marxa un nou projecte de robòtica per als més menuts de casa. Després dels intensius que vam realitzar durant el mes de juliol, reprenem objectius i activitats que s’allargaran durant el proper curs. Tots aquells que estigueu interessats, no dubteu en enviar-nos un e-mail o en venir-nos a veure. Els cursos començaran el proper mes d’octubre i en les properes setmanes anirem publicant més informació. Esteu atents a les nostres xarxes socials i web!

L’equip docent d’STP Training us desitja un molt bon inici de curs! Gràcies, de nou, per confiar la vostra formació en idiomes i noves tecnologies a la nostra gran família.

Cursos de robótica a la Fira de Sant Isidre
Equip d'STP Training
Conta contes en anglès Stp Training
Cursos de robótica a la Fira de Sant Isidre
Carrera amb robots Fira de Sant Isidre Viladecans
Cursos de robótica a la Fira de Sant Isidre Stp Training