Carnival is coming!

Els propers dies 7 i 8 de febrer celebrem el carnaval a l’acadèmia. Aquest any ens disfressem d’aliens, monstres i personatges fantàstics. Any rere any aprofitem aquestes dates per fer una desfilada amb els més petits de la casa, passem una bona estona i practiquem vocabulari carnavalesc en anglès. Aviat us mostrarem per les nostres xarxes socials la nostra particular festa!

Per cert, sabíeu que el carnaval més famós d’Anglaterra és el que se celebra al barri londinenc de Notting Hill i que té lloc l’últim cap de setmana d’agost? Aquesta festa va néixer com una reacció a un moviment xenòfob, d’un grup de joves coneguts com Teddy Boys que ressaltaven per la seva vestimenta i pel seu inconformisme amb la societat britànica en general. A l’agost de 1958, es van produir una sèrie d’incidents racials a barris d’immigrants, fet que va provocar confrontacions en les que van participar els Teddy Boys. La mediació d’una destacada líder afroamericana dels moviments socials va evitar que els disturbis arribessin a més i que la majoria del col·lectiu estranger no caigués en les provocacions.

Des d’aleshores, i com a celebració de la commemoració d’aquests fets, a Notting Hill té lloc el carnaval més famós de Gran Bretanya. Avui en dia, al voltant de dos milions i mig de persones visiten aquesta festa que s’allarga durant tres dies d’agost.

Us animeu a fer un viatge?

Comparteix aquest post!